Sinem Pehlivan: UCUNDA HAYATLAR VAR, LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN!

27.2.14

UCUNDA HAYATLAR VAR, LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN!

UCUNDA HAYATLAR VAR, LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN!
Bu linki, bu paylaşımı görüp de imza atmayan herkes: Bir gün yasa ile sokağınızdaki, evdeki kedinize köpeğinize el uzatılıp "uyutulması" için alınmaya çalışıldığında sakın bize gelmeyin. Bugün susmak, yarının ölümünü hazırlamaktır! İMZALAYIN

6 MART’A KADAR 500 BİN AKILLI, VİCDANLI, HAYVANI VE DOĞAYI SEVEN İNSANLAR İÇİN İMZA LİNK:
http://www.change.org/tr/kampanyalar/sokaktaki-can-dostlarımızın-toplama-kamplarında-katledilmelerine-izin-vermeyeceğiz


30 BAĞIMSIZ ve hayvanlar için çalışan Sivil Toplum Kuruluşu tarafından HAYVANLARIN SONU DEMEK OLAN YASA TASARILARI hakkında başlatılan imza kampanyasına destek vermeniz son derece önemli. Lütfen 2 dakikanızı ayırın ve imzalayın. Aksi halde sokaklardaki, evlerdeki hayvanlarınıza veda edin! Neden mi? Çünkü bu tasarı geçer ve kanunlaşırsa bu ülkede katliam başlayacak. 24 STK ve yıllarını hayvanlara adamış gönüllülerin yanında imzanızla durun.

İMZA LİNK:
http://www.change.org/tr/kampanyalar/sokaktaki-can-dostlarımızın-toplama-kamplarında-katledilmelerine-izin-vermeyeceğiz


Hedef HAYAT, Hedef 500 bin İMZA

BU İMZA İLE NE DİYORSUNUZ:
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunundaki değişiklikleri kapsayan maddelerin külliyen REDDİ, hem tasarının hem de tüm kanun tekliflerinin GERİ ÇEKİLMESİ,
SOKAKLARDAKİ HAYVANLARIN TOPLANMASI ve orman barınaklarında "sahiplendirilecekler" aldatması ile adeta ölüme terk edilmeleri KABUL EDİLEMEZ.
EVLERDE BESLENEN HAYVANLARA sayı, kilo sınırı getirilmesi, daha da önemlisi IRKLARI nedeniyle el konularak ailelerinden alınmaları ve yok edilmeleri KABUL EDİLEMEZ.
TEHLİKELİ IRK / YASAKLI IRK" DİYE BİR TERMİNOLOJİ\ BİLİMSEL LİTERATÜRDE YOKTUR. Bu hayvanların devlete teslim edilmesi ya da YOK EDILMELERI HAYVANLARI KORUMA KANUNUNA ve İNSANLIĞA AYKIRIDIR.
“BİLİMSEL DENEYLERDE VETERİNER HEKİM BULUNMASININ İPTALİ"; SOKAK HAYVANLARININ DENEYLERDE KULLANILMASI’NA izin veren yönetmeliğin Resmi Gazete'de yayımlanması KABUL EDİLEMEZ. Deneyler dünyada yasaklanırken TÜRKİYE'de önünün açılması korkunç bir kıyımı kanunlaştırmaktır.
İşte bu nedenlerden ötürü 31 Bağımsız STK, külliyen hatalarla dolu olan bu yasa tasarısına karşıdır ve bundan ötürü de böylesine bir katliam planı içeren tasarıyı kabul etmeyerek, birleşmiş ve "5199'uma elleme" demektedir.
Değişiklik mutlaka gerekli ise; - SADECE " 3 YILDAN YILDAN BASLAMAK ÜZEREADLİ PARA CEZASI ALTERNATİFSİZ HAPIS CEZASI VE İDARİ PARA CEZALARINN EN AZ 20 MİSLİ ARTIRILMASI MADDESİNİN EKLENMESİ, -Ardından 5199 sayılı kanunun uygulamadan kaynaklanan sorunlarının öncelikle tespiti, - Akabinde konuya vakıf tüm STK’ lara eşit ve demokratik davranılarak, ortak görüşlerin yer alacağı, akil ve vicdanlı bir kavram ile acele etmeden, AB ve ticari sektörün baskısından arınarak, - Layığı ile bir kanun oluşturulması,
O vakte kadar 5199"a DOKUNULMAMASI yönündedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈